PRIJEDOR – Od 30. avgusta do 8. oktobra ove godine počinio tri prevare

 

Mole se građani koji imaju informacije da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili pozovu servisni broj 122/ 052 232 098

Iz PU Prijedor građane su danas pozvali da se, ako prepoznaju osobu s fotografije ili imaju informacije o njegovom kretanju, obrate najbližoj policijskoj stanici ili pozovu servisni broj 122 ili broj 052 232 098.

Na fotografiji je muškarac za kojeg postoji osnova sumnje da je u periodu od 30. avgusta do 8. oktobra ove godine počinio tri prevare na štetu tri osobe iz Prijedora. Kako saznajemo, jednu prevaru počinio je u Omarskoj, a dvije na području Prijedora.

Na meti su mu bile kladionice u kojima je prilikom plaćanja računa davao krupne novčanice od 200 maraka pravdajući se da nema sitnog novca, a onda, zbunjujući zaposlene u kladionici po sistemu već klasične prevare, uzimao nazad i svoju novčanicu, ali i kusur i potom nestajao u nepoznatom pravcu.

Iz policije su danas apelirali na građane da ne zloupotrebljavaju navedene načine komunikacije davanjem netačnih, lažnih ili neprovjerenih informacija.

 

Autor: M.Z./Avaz