Naime, na Skupštini kluba on je izabran većinom nakon što je sada već bivši predsjednik Ismet Imširović dao neopozivu ostavku.


Predsjednik skupstine Amir Čelić otvorio je Skupštinu, upoznao delegate o ostavci predsjednika te zamolio prisutne da iznesu svoje prijedloge za novog predsjednika kluba. Nakon diskusije usvojeni su prijedlozi za predsjednika i za potpredsjednika kluba.


Kandidati za predsjednika su bili izabrani Naser Bačić i Benjamin Kadirić. Za potpredsjednika kluba predloženi su Mujo Mehmedagic, Edin Pađan i Anel Hamulić. Većinom glasova za potpresjednik kluba izabran je Mujo Mehmedagić.
Prisutnima se obratio predsjednik Naser Bačić i zahvalio na podršci i izboru , te poručio da će u narednom periodu potruditi da poboljša rad kluba. Također, se zahvalio na predanom radu i velikom zalaganju dosadašnjem predsjedniku Ismetu Imširoviću, koji je dao ostavku zbog svojih velikih obaveza.


Prisutnima se obratio i potpresjednik Mujo Mehmedagić koji se zahvalio na velikom povjerenju koje mu je ukazano i istakao da njegova pomoć nikad neće izostati i da je cijelim svojim srcem uz OFK Brdo.


Poslije izbora sa sportskim segmentom kluba i rezultatima govorili su trener i sporstski direktor, koji otkrili i planove za nastavak sezone. Završnu riječ imao je predsjednik Skupštine Amir Čelić.

OFK Brdo