Četvrtak, Retail park Bingo

Nagradna igra, popusti i pokloni

Prijedor, 12.2.2019. – U Retail parku Bingo u Prijedoru u četvrtak, 14.2.2019., najveći drogerijski lanac u BiH, dm drogerie markt otvorit će novi prodajni objekt u ovom gradu.

Povodom početka rada druge po redu dm prodavnice u Prijedoru, a 72. u BiH, dm je za kupce pripremio nagradnu igru, popuste, poklone i pogodnosti.

Tri dana, tačnije od 14.2. do 16.2.2019., kupci mogu iskoristiti 15% popusta na ukupnu kupovinu, dok ih dodatne pogodnosti očekuju na dan otvorenja. Tako će u četvrtak za svaku kupovinu dm kupcima darivati trajni ceker, za kupovinu u iznosu većem od 50 KM dm će poklanjati peškir, a oni čiji iznos računa bude veći od 70 KM na poklon će dobiti dm deku.

Priliku da osvoje različite proizvode iz bogatog asortimana dm-a imat će svi kupci čiji račun bude veći od 30 KM, jer tako stiču pravo sudjelovanja u kolu sreće. Na dan otvorenja dm misli i na najmlađe te ih poziva da se od 12 do 18 sati zabave uz oslikavanje lica družeći se sa maskotama i klaunom. Pripadnice nježnijeg spola imat će priliku za besplatno šminkanje i savjetovanje, a za sve posjetitelje ove dm prodavnice u četvrtak dm je pripremio mnoga druga iznenađenja.

Ali to nije sve! Do 21.2.2019. kupci su pozvani da u novootvorenoj dm prodavnici okušaju svoju sreću u nagradnoj igri, u okviru koje mogu osvojiti mašinu za pranje i sušenje veša gorenje, blender gorenje ili jednu od 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM.

Za sve kupce dm prodavnica će u četvrtak biti otvorena od 9 sati, a u 12 sati će Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama „Neven“ iz Prijedora dm uručiti donaciju u vrijednosti od 3.000 KM.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za dvanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s 667 zaposlenika i 72 prodavnice u 41 gradu te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

 

 

dm-press