Postovani prijatelji, postovani dobri ljudi velikog srca mi smo vec poceli sa prvom fazom adaptacije porodicne kuce za fam.REDZIC.

Jos jednom pozivamo vas da i ovaj put jednoj porodici uljepsamo i osposobimo dom da imaju gdje da zive kao pravi insani.Ja znam da mi to hocemo da mi to mozemo i zato pomozite nam i budite uz nas i porodicu Redzic da i ova nasa akcija bude sretna i zajednicka i hairli. .

Humanitarna organizacija HUMANO BRDO i Fondacija PRIJATELJI ZAVICAJA su svama vec dokazali da mozemo mnogo uraditi zajedno pa idemo i ovaj put nije bitno preko koga cete dati svoju donaciju bitno je da zavrsimo nas naum a to je KUCA FAM.REDZIC

Takodze pozivamo i druge organizacije firme, dzemate kako u inozamstvu tako i u Bosni i Hercegovini da nam se pridruze da zajednicki uradimo ovaj projekat i molimo vas nam se obratite u vezi ove akcije da zajedno gradimo i radimo jer zajednicki rad ce napraviti vise nego pojedinacni.

Nama Prijateljima Zavicaja i Humanom brdu mozete ostaviti poruke na nasem zidu FB stranice ili kod nasih kordinatora cija se imena nalaze u daljnem tekstu. Ijos bi se zahvalili gosp. Nijazu Hurmovicu Caji i Kozarac.eu koji su nas sve pokrenuli i upozorili na ovu fam. Svi koji zele biti dio ove price ispod se nalaze imena nasih kordinatora i racuni na koje mozete donirati vasu hediju.

HVALA ,HVALA I DA VAS DRAGI BOG SVIJU NAGRADI ZA DOBRA DJELA.

A svi dragi prijatelji koji zele pomoci mogu to uraditi u Kozarcu

1.FS Maida u Kozarcu kod nase kordinatorice ELVINE

2.Racun Prijatelja Zavicaja u Holandiji na ime nasih kordinatora; ;

A.OKLOPCIC ili F.MEHMEDAGIC

IBAN;NL22 INGB0005 7755 86

Putem paypal-a

3,Paypal; feridkozarac@hotmail.com sa naznakom za;fam.Redzic

takodze racun od Humanog Brda;

Uplate direktno kod koordinatora u BiH:

1.Džamastagić Osman 065/040-227

2.Ljumanović Selmir 061/879-973

3.Uplate Putem žiro-računa Humano Brdo e. V.

Banka : Oberbank Traun

IBAN: AT 901500300761068915

BIC/Swift: OBKLAT2L 4.

Pay Pal-a: humano.brdo@live.at Svrha: Za porodicu Redžić iz Gornje Puharske

DRAGI PRIJATELJI NE ZABORAVIMO DA DANAS POMAZEMO REDZICE A SUTRA MOZES BITI V I A MOGU BITI I JA