TARIK 1
UZOR MU NADAL A LIČI NA ĐOKOVIĆA

Dvanaestogodišnji teniser Tarik Redžić, član TK ,,Dr.Mladen Stojanović,, u veoma jakoj konkurenciji sportskih talenata proglašen je najperspektivnijim mladim sportistom Prijedora za 2015. godinu.

Ovaj dječak je pionirski prvak BiH do 12. godina, a na turnirima uglavnom je stizao do finala. Nastupao je u svojoj kategoriji u Hrvatskoj, Srbij, Italiji i oduševljavao svojom krhkom pojavom, ali i znanjem teniske igre. S punim pravom može u svijetliju tenisku budućnost.

TARIK 3

Na njegov talenat, upijanje znanja i upornost ponosni su u Tenes klubu ,,Dr.Mladen Stojanović,,.

-Ovaj maleni će dogurati daleko. Naći će se on na ATP listi za koju godinu. Svojim talentom i građom u ovim godinama podsjeća na Novaka Đokovića. Morate upamtiti ime Tarika Redžića – skreću nam pažnju iz TK ,,Dr.M.Stojanović,,.

-Srećan sam što su me proglasili najperspektivnijim mladim sportistom.Tenis igram od šeste godine i napredujem. Drago mi je što sam u Sarajevu bio najbolji. Stizao sam skoro uvijek do finala na turnirima, ali sam ponekada u njima i gubio. Mora se znati podnositi i poraze, koji me samo još više motivišu. Moj uzor u tenisu je Nadal, jer kada sam se zaljubio u tenisku igru on je bio svjetski No-1. Volim ja i Đokovića ali je Španac moj ljubimac. Želja mi je da jednog dana zaigram za selekciju BiH i da se nađem među 100. na ATP listi. Treniraću i udarati lopticu do poslednjeg atoma snage. U mojoj tek započetoj karijeri imam veliku podršku u klubu a tu su i roditelji, rođaci i prijatelja, koji mi pomažu da odlazim na što više turnira – kaže mladi Tarik Redžić.

TARIK2

U konkurenciji najperspektivnijih našli su se još: Teodora Pjević (atletika), Marija Gligorević (rukomet), Gojko Topić (Rukomet), Milica Stupar (tekvondo), Marija Gnjatović (stoni tenis), Luka Kačavenda (fudbal), Milica Pantić (tekvondo), Jelena Kuzmanović (karate) i Ivana Tojšić (tekvondo).

infoprijedor.com

Foto: D., Stojnić Giga