Edin Sadiković (54) ,rođeni Prijedorčanin, sa privremenom adresom u Sent Luisa ,Amerika, imao je čast da bude prvi pravi kandidat koji je otvorio emisiju drugog kruga „Nikad nije kasno“.

„Ovo je zaista raj na zemlji“, našalio se takmičar kad je izašao na scenu, a Dragana Katić iskoristila je priliku da predstavi Stefana Buzurovića i Anju Mit, glumce koji su večeras otvorili emisiju i koji će se okušati u žiriju popularnog šoua.

Edo i kćerka Maja

Edin se predstavio pjesmom „ Kad bih mogao i umro bih za te“ Dobrivoja Topalovića, kojom je pokupio simpatije žirija. Stefan Buzurović prokomentarisao je da je kandidat imao odličan i scenski nastup i poručio da je bio fenomenalan.

„Edo, mnogo ste slatki i mislim da ste veliki veseljak. Trebalo bi da pjevate još pozitivnije pjesme“, posavjetovala ga je Anja,dok je Mare dodao da pjeva školski prezizno i samouvjereno.

U revijalnom djelu takmičenja predstavio je svoje kćerke Maju i Azru, koje su došle čak iz Amerike kako bi svog oca bodrile na sceni i sa njim zapjevale u duetu.

Edo sa kćerkama Azrom i Majom

A kad su se latile mikrofona, desila se prava magija. Svo troje su na maestralan način otpjevali pjesmu „A sada idem“ Elvire Rahić i Tife, ali najveće simpatije pokupile su upravo ove dvijee lijepe devojke. Žika je bio iznenađen njihovim talentom, a ni ostali članovi žirija nisu krili oduševljenje.

„Bravo, Azra! Bravo, Majo“, vikao je Žika, dok je Mare dodao da je očekivao da su muzikalne na oca, ali da su prevazišle njegova očekivanja.

Edin Sadiković Edo iz Sent Luisa u Americi, priznaje da je radio svašta, ali da je za muziku rođen. Pored osnovne i srednje, završio je i muzičku školu, a prvi novac od muzike zaradio je sa svega 14 godina, kao korepetitor u KUD-u.

– Rođen sam kada su se svi ljubili, za Novu godinu 1966. godine. sa 16, 17 počeo sam da sviram i pjevam u kafani. A kad čovek nešto toliko dugo radi, treba to i da kruniše. Zato sam došao ovdje. A pojavio sam se na američkoj televiziji, nisam na našoj. To mi je bio san – ispričao je Edin.

Edin nastup mozete pogledati u Video ispod , od 15:00 minute.

Grand online