Društvo, Sport

PODRŠKA EMIRA DURATOVIĆA VRIJEDNA 700 KM

OFK Brdo, juniori 2020

Poštovani sponzori i donatori želimo vam se zahvaliti što ste prepoznali napore uprave kluba i ostalih članova našeg sportskog kolektiva na stvaranju boljih uslova za funkicionisanje i razvoj Brda. Prateći vaše reakcije primjećujemo signale koje nam šaljete. Imamo se čime pohvaliti jer smo bili u prilici da obradujemo naše juniore sa 20 šuškavaca.

OFK Brdo, juniori 2020

Ova fotografija na najbolji način govori da smo ekipa u punom smislu te riječi. Emir Duratović je u Njemačkoj, ali njegove misli su na lijevoj obali rijeke Sane. Izdvojio je 700 KM da juniori izgledaju kao “bombona”. Naravno da je od ogromnog značaja da se brojni ugledaju na ljude koji vole svoje Brdo.

Adin Muhić u novom šuškavcu

Ova sezona govori da imamo snage da se organizujemo i radimo odlične stvari za naš rodni kraj. Naravno, može to i mora još bolje jer, hvala Bogu, ima nas dovoljno da se nastavi “cvijetanje” VEDROG POLJA. Naša srca su puna ali ljubav prema voljenom klubu treba pokazati i kroz razne vidove podrške. Tri su selekcije i valja zadržati tendenciju napretka na rezultatskom i organizacionom planu. Sve vas koji to niste uradili, pozivamo da nam se pridružite i pružite podršku voljenom klubu.

Emir Duratović

Emiru Duratoviću smo beskrajno zahvalni i želimo mu mnogo sreće na poslovnom i privatnom planu.

…jer Brdo život znači

Video pogledati u linku ispod.

Ofk Brdo juniori 2020

OFK Brdo