Hronika, Politika

Begić oštro odgovorio Kovačeviću: Ja ću se ostvariti kao roditelj sa mojom suprugom, a ne kao Vi sa tuđom

Nakon što je danas po podnošenju krivične prijave protiv njega zbog javnog izazivanja i podsticanja na nasilje i mržnju Žarko Kovačević poručio Ivanu Begiću da se ostvari kao roditelj, Begić mu je odgovorio.

Zaista mi je žao što je gospodin Kovačević uzeo sebi za pravo da mene savjetuje da se ostvarim kao roditelj, što je sebi uzeo za pravo da zaviruje u tuđe krevete i komentariše tuđe odnose. Zna li gospodin Kovačević koliko ljudi zbog zdravlja ne može da ima djecu, ima li on svijest da svakom svojom izjavom povrijeđuje nekoga. A pošto je već tražio evo mu i odgovora: Ja ću se gospodine Kovačeviću ostvariti kao roditelj sa mojom suprugom, a ne kao vi sa tuđom. Ne znam sa kojim pravom i idejom vi komentarišete očinstvo, jer koliko javnost Prijedora zna vi ste se ostvarili samo kao očuh, razvalivši tuđi brak. Ako treba da pričamo o moralu, izvinite ali prvi ste tražili, vi i vaša ljubavnica niste reper za takvo nešto, poručio je Begić Kovačeviću.

Takođe, Begić dodaje da ne vidi kako da se ostvari u Prijedoru kao roditelj.

– Da ja i moja porodica strahujemo za vlastite živote nakon što drugi čovjek Grada nas izvrijeđa na najveći praznik? Da strahujemo hoće li nam poslovi i ugovori zavisiti od toga kako je Kovačević ustao i da li mu je ljubavnica zadovoljna kožom u audiju od 137.000 maraka u vlasništvu Grada – pitao je Begić.

 

SRPSKAINFO