Hronika

Mladić poslije teške saobraćajne nesreće IZGUBIO BITKU ZA ŽIVOT

Nakon teške saobraćajne nesreće i višednevne borbe za život, bitku je izgubio i maloljetni Nikola Antonić. Kako saznaje banjaluka 24 Nikola je preminuo sinoć, a iza njega su ostali majka, baka i deda. Riječ je o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije nekoliko dana kada je nakon preticanja vozila došlo je do direktnog sudara dva motocikla pri čemu je poginuo A. L., dok se A. N. borio za život.

“Prvi rezultati istrage ukazuju da su se tri motocikla kretala magistralnim putem prema Sanskom Mostu. Na jednom djelu puta krenuli su da pretiču vozilo ispred sebe kada je iz suprotnog pravca naišao četvrti motocikl, skuter “Peugeot”. Navodno na skuteru nije bilo upaljeno svjetlo, pa ga ostali motociklisti nisu ni vidjeli. Došlo je do direktnog sudara “Peugeota” i “Gilere”, a oba vozača su pala na asfalt”, pisao je tada izvor portala UNAworld a naš portal je prenio tu vijest.

On dodaje da je nakon stravičnog sudara, doslovno “far u far”, K.Č. naletio na točak jednog od dva motocikla pri čemu se njegov motor “Piaggio” zanio i K.Č. je pao, ali srećom bez teških posljedica. Nakon nesreće A.N. je ukazana ljekarska pomoć i tada je hitno prebačen u UKC Republike Srpske u Banjaluci.

infoprijedor.ba