Budimo Humani, Društvo, Život

PODRŽITE PORTAL KOJI JE SVE PRISITNIJI U VAŠIM DOMOVIMA

U razgovorima s našom rajom, u domovini i širom svijeta, saznali smo činjenice koje nas jako raduju. Portal MojPrijedor.com je rado viđen gost u vašim domovina.

Priče i događaji koje vam prenosimo, a vezani su za Mataruško Brdo i Prijedor, izazvali su vaše interesovanje. Usudili bi se reći da najveći dio tih događaja nikada ne bi bio medijski popraćen da nije portala koji vam donosi provjerene, tačne i objektivne informacije.

Drago nam je da ste primjetili da maksimalnu pažnju pružamo obilježavanju značajnih datuma za ovaj dio BiH. Dakle, nema događaja koji je bitan ili interesanat za lijevu obalu rijeke Sane, da se nije pojavio na stranicama vašeg omiljenog portala.

Uvidom u vaše praćenje, veliko nam je zadovoljstvo što možemo konsatovati rast interesovanja i praćenja objavljenih sadržaja. Tako su pojedini sadržaji došli i do nekoliko desetina hiljada ljudi.

Što se tiče naše orjentacije za naredni period, ostajemo privrženi našim načelima da u području koje pratimo, nema malih ljudi i malih događaja. Promocija uspješnih biznismena, nadarenih učenika, sportista, muzičara, naučnika,… privukla je nove pratitelje.

Saradnja sa HO “HUMANO BRDO” i OFK Brdo bila je jako učinkovita kao i udruženjima žena. Najvažnije je što smo u vama, našoj raji širom svijeta, pronašli odličnog partnera. Radujemo se uspjehu u svim krajevima naše domovine, ali naš prioritet i dalje ostajete vi koji čitate ove redove.

Medijski smo podržali brojne projekte značajne za lokalnu zajednicu, tako da vrijeme pred nama donosi nastavak saradanje sa pojedincima i kolektivima značajnim za promociju rodnog kraja.

Vaša finansijska podrška je neophodna za budućnost portala i beskrajno smo vam zahvalni što ste i prošli put kada smo se obratili, pokazali koliko vam je stalo do promotora istine, vašeg omiljenog mjesta za informisanje.

Hvala vam na svemu što ste uradili u proteklom periodu za naše Mataruge i podršci koju ćete pružiti zajedničkim projektima u nastavak naše saradnje.

Uplate Putem žiro-računa Humano Brdo e. V.
Banka : Oberbank Traun
IBAN: AT 901500300761068915
BIC/Swift: OBKLAT2L
Svrha: MojPrijedor.com

Pay Pal-a: elvedinpadjan@gmail.com

Uplate iz Švedske se mogu uplatiti preko SWISH, broj telefona se može dobiti preko mejla : mojprijedor@hotmail.com
Ili
Messenger : MojPrijedor ElVedo

Unaprijed zahvalni za vašu podršku!
Vaši
Elvedin, Sudbin, Izudin i Senudin!

Donatori 2024:
Sanel-Gago Islamčević 100€
Amir Tajić 125€
Almir-Ćani Muhić 40€
Anonimno 50€
Mustafa-Braco Čaušević 1000 SEK

Hvala dragi naši prijatelji!