Nakon što smo pokrenuli pitanje nepostojanja dežurne apoteke u Prijedoru, taj problem se našao i na skupštinskom aktuelnom času. Naša incijativa je urodila plodom.

Jedini odgovor koji možemo prihvatiti i jedini odgovor koji je u skladu sa Zakonom o apotekarskoj djelatnosti jeste da će Prijedor uskoro dobiti dežurnu apoteku.

Iznos od 109 000 KM smatramo prenapuhanim i nerealnim.

Ovo su problemi koji su građanima bitni, najmodernija skupština tehnika u državi lijepo zvuči i izgleda, ali ne vidim da nešto građanima koristi.

Učinimo Prijedor boljim mjestom!

Dežurna apoteka Prijedor

RJEŠAVA SE PROBLEM DEŽURNE APOTEKE U PRIJEDORUNakon što smo pokrenuli pitanje nepostojanja dežurne apoteke u Prijedoru, taj problem se našao i na skupštinskom aktuelnom času. Naša incijativa je urodila plodom. Jedini odgovor koji možemo prihvatiti i jedini odgovor koji je u skladu sa Zakonom o apotekarskoj djelatnosti jeste da će Prijedor uskoro dobiti dežurnu apoteku.Iznos od 109 000 KM smatramo prenapuhanim i nerealnim. Ovo su problemi koji su građanima bitni, najmodernija skupština tehnika u državi lijepo zvuči i izgleda, ali ne vidim da nešto građanima koristi.Učinimo Prijedor boljim mjestom!РЈЕШАВА СЕ ПРОБЛЕМ ДЕЖУРНЕ АПОТЕКЕ У ПРИЈЕДОРУНакон што смо покренули питање непостојања дежурне апотеке у Приједору, тај проблем се нашао и на скупштинском актуелном часу. Наша инцијатива је уродила плодом.Једини одговор који можемо прихватити и једини одговор који је у складу са Законом о апотекарској дјелатности јесте да ће Приједор ускоро добити дежурну апотеку.Износ од 109 000 КМ сматрамо пренапуханим и нереалним.Ово су проблеми који су грађанима битни, најмодернија скупштина техника у држави лијепо звучи и изгледа, али не видим да нешто грађанима користи.Учинимо Приједор бољим мјестом!

Publicerat av Ivan Begić – Иван Бегић den 7 februari 2018