Društvo, OFK Brdo, Sport

Saopćenje za javnost i ljubitelje OFK BRDO – Poziv na zajedničku podršku i promjene

Nakon uspješne sezone i postignutog 6. mjesta na tabeli, želimo izraziti iskrenu zahvalnost svim članovima ekipe i stručnom štabu, od trenera do vrha kluba. Njihov predan i značajan rad doprinio je ovim rezultatima i trebamo im biti zahvalni na tome.

Međutim, kao što možda primjećujete, suočavamo se s potrebom za nekim personalnim promjenama unutar stručnog štaba i višeg nivoa uprave. Nažalost, uvijek postoje pojedinci koji unose negativnu energiju i imaju destruktivan utjecaj na ekipu i odbor. Kako bismo se suprotstavili ovome, pozivamo sve nas zajedno da se udružimo jer imamo dovoljno strasti i pozitivne energije oko nas.
Vođenje ekipe i kluba predstavlja veliku i odgovornu obavezu koja zahtijeva mnogo privatnog vremena. No, mi smo osviješteni da je neophodno podržati ne samo one koji su na terenu, već i one koji rade iza scene kako bi podržali rad ostalih. Sadašnja transparentnost uprave i njihov trud dokazali su da se rezultati mogu postići kada postoji želja za tim.
Međutim, moramo nastaviti raditi na ovom tragu i apelujemo na sve ljubitelje i prijatelje kluba da odvoje malo svog vremena kako bi nas podržali. Finansijska situacija kluba je stabilna, ali to nije dovoljno za iduću sezonu. Akcija članstva u klubu je u početku dobro krenula, ali primjećujemo pad interesa. Zato je važno da svi zajedno nastavimo pružati finansijsku podršku kako bismo i iduće sezone vidjeli naš klub u akciji, s ponosom noseći dres i predstavljajući naše Brdo.
Dragi prijatelji i simpatizeri, zajedno možemo osigurati opstanak ekipe i kluba koji nam znače mnogo. Uzmimo u obzir koliko nam nogomet znači, koliko klub doprinosi našoj lokalnoj zajednici i učinimo sve što je u našoj moći kako bismo nastavili ovaj uspješan put. Podržimo klub koji volimo i koji predstavlja srce našeg Brda, koji život znači.
Vaša podrška je ključna za održavanje našeg fudbalskog kluba iz godine u godinu. Postoji nekoliko načina na koje možete pružiti pomoć:
1.       Godišnja članarina od 100 eura
2.       Godišnja članarina od 50 eura
3.       Jednokratne uplate prema vašim mogućnostima
4.       Mjesečne uplate od 10, 20 ili 50 eura – svaki iznos je od velikog značaja.
Svaka vaša uplata, bez obzira na iznos, doprinosi kontinuitetu našeg kluba i pomaže nam u planiranju budućih aktivnosti.
Hvala vam što ste uz nas i što svojom podrškom omogućavate da naš klub napreduje. Vaša pomoć je dragocjena i cijenimo svaki doprinos.
Uplate Putem žiro-računa
Humano Brdo  | Banka : Oberbank Traun
IBAN: AT 901500300761068915 | BIC/Swift: OBKLAT2L
Pay Pal-a: humano.brdo@live.at
Svrha: za OFK Brdo

Srdačno vas pozdravljamo,
Team Humano Brdo,
Uprava OFK Brdo
MojPrijedor.com