Portal MojPrijedor.com postoji vec 15 godina. Sve ove godine smo se trudili da budemo prozor u svijet nasim sugradjanima rasutim sirom svijeta. Otvaranjem diskutabilnih tema u zemlji i opstini Prijedor, trudili smo se da pomognemo nasoj povratnickoj populaci. Sav nas rad je svo vrijeme potpuno volonterski. Cak je i odrzavanje portala placano iskljucivo privatnim sredstvima urednika te sponzorstvom nasih prijatelja. Sredstava je sve manje, a odrzavanje portala sve skuplje i zahtjevnije. Jedan od nacina na koji se portal trenutno odrzava jeste i reklamni prostor.

Pored privatnih kompanija koje promovisemo, na nasem portalu su prisutne i tzv. Google reklame na koje slobodno mozete da kliknete i upoznate se sa sadrzajem koji vas zanima. Upravo na taj nacin, jednim klikom na google reklamni prostor na nasem portalu vi dajete podrsku i odrzavanju naseg portala.

Imali smo namjeru da vas s ovim upoznamo. Pored sadrzaja koji vam mi ponudimo, slobodno se upoznajte i sa ostalim pratecim sadrzajem na stranici.

U buduce klikajte vise i na taj nacin nam budite podrska!

Redakcija portala MojPrijedor.com