Hronika

DANI OTVORENIH VRATA MF BANKE

Vrata poslovnice MF banke u Omarskoj, na adresi Omarska bb, su uvijek širom otvorena klijentima, ali ovog petka 10. juna, povodom Dana otvorenih vrata, uz dodatne aktivnosti i prigodne poklone.

Porukom „Na korak od vas“ iz MF banke, naime, pozivaju sve mještane Omarske i okolnih mjesta da u petak, 10. juna, od 11 časova posjete tamošnju poslovnicu.

„Dan otvorenih vrata realizujemo u želji da se dodatno predstavimo privrednim subjektima, ali i svim građanima s kojima do sada nismo sarađivali. Iako primarno usmjereni ka podršci privredi, naša banka ima široku lepezu atraktivnih proizvoda za stanovništvo kao što su krediti, štedni proizvodi, kartice te usluge iz segmenta digitalnog bankarstva. S obzirom na to da je ova poslovnica otvorena ne tako davno, vjerujem da će mnogi željeti da dobiju više korisnih informacija, a mi se unaprijed radujemo sdruženju i razgovoru sa njima“, poručio je Milan Kuridža, šef filijale Prijedor.

Iz MF banke ističu da će ovo ujedno biti prilika da se na saradnji zahvale i svojim postojećim klijentima, koji su prepoznali kvalitet njihovih usluga, ali i niz pogodnosti koje nude fizičkim i pravnim licima.

MF banka je moderna domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mala i srednja preduzeća. Banku odlikuje jednostavan poslovni model zasnovan na brzom i efikasnom donošenju odluka, a već par godina bilježi snažan trend rasta. Banka danas zapošljava preko 270 ljudi i opslužuje 60.000 zadovoljnih klijenata.

 

 

MF-PRESS