Društvo, Kultura, OFK Brdo, Sport

ADY LJUBOVCI IZDVOJIO 200 EURA ZA KLUB KOJI ŽIVOT ZNAČI

Ady Ljubovci je obrazovan, mlad i ambiciozan estradni umjetnik. Izuzetno nam je zadovoljstvo konstatovati da smo svojim radom i njega privolili da nam se pridruži. Pored toga kaže da nikada ne zaboravlja rodni kraj i da tu dolazi, do toliko potrebne inspiracije za muzičku karijeru.

” Naravno, da želim pomoći i uvijek sam tu jer poštujem svoje korijene”. Podsjećamo na Adyjev duet sa Donnom Ares i pjesmu Senjorita. Što se tiče muzičke karijere Ady priprema novi album i bolji poznavaoci muzičke scene, jednoglasni su u ocjenama da se nalazi u pravim rukama.

”Moj stric Džavid Ljubovci je moj producent i menadžer. Do narednog dolasku na Vedro polje biće završen i moj novi album. Zadovoljstvo mi je i čast surađivati s Džavidom koji u svom studiju u Njemačkoj radi s većim brojem vrhunskih estradnih umjetnika”.

Ady Ljubovci je za članarinu u Omladinskom fudbalskom klub Brdo izdvojio 100 eura i 100 eura je donirao za klub koji život znači. Kaže da će mu biti zadovoljstvo zapjevati na klupskom koncertu na stadionu Vedro polje. Zadovoljstvo je i naše jer smo jako sretni što je među nam i Ady Ljubovci.

OFK Brdo