Društvo

AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI

AKCIJA DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI

„SAVE A LIFE, GIVE  BLOOD“

„SPASI ŽIVOT, DARUJ KRV“

 

CistoSrce„Čisto Srce“ 16. maja organizuje akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akciju ćemo sprovoditi istovremeno u Prijedoru i Banjoj Luci, a akcija zvanično počinje u 9:00h.

Darivanje krvi će se vršiti u Zavodu za transfuziju u Banjoj Luci, a Prijedorčani i Kozarčani svoju krv će moći darivati u gradskoj bolnici na Urijama u Prijedoru.

U akciji će učestvovati mladi iz Prijedora, Kozarca i Banja luke. Ovo je stalna aktivnost naše organizacije, koja se svakog mjeseca realizuje već tri godine, od našeg osnivanja.

 

Pozivamo vas da propratite akciju i zabilježite humanost na djelu!

Humanitarno udruženje “Čisto Srce” je osnovano 12.3.2010. godine i odmah je počelo sa radom. Iza sebe ima niz uspješnih akcija. Želimo da animiramo što veći broj mladih i da im pružimo priliku da pokažu svoju kreativnost, a da i pri tome u njima probudimo duh humanosti.

Udruženje „Čisto srce“ su osnovali isključivo mladi ljudi koji svojim entuzijazmom, akcijama i volonterskim radom, osim pomoći ugroženima, žele da pruže primjer humanosti bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

 

Upravni odbor Čisto Srce

 

Leave a Reply