Kultura

Almir Delalović napušta show ZMBT?!

AlmirDAlmir Delalović ,učesnik posljednjeg show-a ZMBT 6, na svom facebook profilu obavjestio je svoje fanove da se više ne želi takmičiti .

Iz emisije u emisiju bili smo svjedoci javnog ponižavanja Almirovog truda i rada koji je uložio, a razloge niko ne zna. Po žiriju Almir vjerovatno ne zaslužuje svoje mjesto u ovom show-u, jer kao što smo mogli i primijetiti, Almirove ocjene su skoro uvijek iste, samo se kritike mijenjaju.

Almir je svoje nezadovoljstvo objavio i na facebook profilu gdje je napisao:

 

“Dragi moji fanovi… Želim da vas obavijestim da se više ne želim takmičiti u showu ZMBT 6. Razloga ima i previše za to. Ne bih o njima jer ne smijem da puno pričam o tome. Trudio sam se i radio na sebi mnogo tokom showa nadajući se da će se žiri prema meni vremenom barem malo promijeniti. Oni koji prate show mogli su vidjeti da se to ipak nije desilo. Ne želim da više trpim javna ponižavanja mog rada i truda. Molim vas nemojte više nikako glasati za mene. Ja ću u petak normalno izaći na binu i otpjevati svoju, ako Bog da, zadnju pjesmu u ovom showu. Nadam se da će ljudi koji su me pratili i podržavali svojim glasovima razumjeti moju odluku. Ovo nije moj kraj. Ja ću i dalje biti tu za vas, nastaviti sa radom i koračati ka svom cilju. Zamolio bih vas da ne pokušavate promijeniti moje mišljenje. Allaha mi dž.š., to je moja konačna odluka !!”

Ove sedmice Almir je zauzeo visoku osmu poziciju sa 1464 glasa, i ocjenama 7,8,9,9. Almiru želimo mnogo sreće u daljoj karijeri, i poštujemo njegovu konačnu odluku.

AlmirFB

Leave a Reply