Biznis, Društvo, Zanimljivosti, Život

BACK TO BALKAN – SUHOMESNATI PROIZVODI VRHUNSKE KVALITETE

Amir Šistek je iz rodnog Prijedora otišao u Švedsku. Život je bio pun prepreka ali njegova filozofija je bila da se kroz posao mora pokazati dosta ljubavi, truda i poštovanja. Još od 2006. godine i prve mesnice otvorene u Värnamo, radilo se na razvoju kvaliteta u čemu je značajan doprinos dao i brat Samir koji je i stručno osposobljen za mesarski posao.


Uslijedilo je novo poglavlje u razvoju firme i selidba u  Jönköping. Amir se iskreno nadao, a tako misli i danas, da Bog vidi i nagrađuje njegov trud. Danas su braća Šistek prepoznatljivi u biznisu kojim se bavi kako u gradu Jönköping gdje žive i rade, tako i širom Švedske gdje prodaju svoje proizvode nastale u firmi Back to Balkan. Njihovi suhomesnati proizvodi su napravljeni s ogromnom količinom ljubavi i znanja, a kupuju se jer su vrhunske kvalitete. Ovi vrijedni ljudi i čitav tim stručnih suradnika stvorili su proizvode koji sve češće nalaze put do vaše trpeze.
Proizvode razvoze po gotovo cijeloj Švedskoj, tako da je veoma pristupačna kupovina i za kupce koji žive daleko od Jönköpinga.
Ukoliko želite da ovih dana i tokom predstojećih novogodišnjih praznika uživati u proizvodima nastalim uz podrška tima stručnjaka koje predvode braća Šistek, javite se na vrijeme. Pitajte one koji su već konzumirali naše proizvode i biće vam jasno zašto vam preporučujemo da se na vrijeme javite i tako pridružite armiji zadovoljnih kupaca.

Back to Balkan
Amir Šistek
0722218141

Facebook:
https://www.facebook.com/FoodTruckBackToBalkan

Instagram:
https://instagram.com/back_to_balkan?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==

TikTok: amirbacktobalkan