Društvo, Hronika

BAHATOST TOKOM PROSLAVE BOŽIĆA Vozili u koloni pješačkom zonom i pravili slalom zmiju na magistralnom putu (VIDEO)

Tokom proslave najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića u Prijedoru je isplivala bahatost pojedinaca koji svojom vožnjom ugrožavaju živote sugrađana.

Naime, juče se oko 11: 30 časova kolona od šest vozila uključila na magistralni put u Prijedoru i vozila u pravcu Banjaluke prelazeći u suprotnu traku.

Pojedini očevici za Srpskainfo kažu da su neka auta iz kolone imala strane registarske oznake, tokom vožnje imali su upaljene žmigavce, vozili su kao da su svi u jednom vozilu praveći slalom zmiju na dionici magistralnog puta u dužini od pet kilometara.

Prema našim saznanjima uplašeni vozači su pozivali 122 tražeći pomoć policije. Na društvenim mrežama istovremeno je objavljen noćni snimak vožnje više automobila u glavnoj gradskoj ulici  koja je inače pješačka zona.

I tokom ove vožnje automobili prelaze sa jedne na drugu stranu ulice. Prijedorčani su ogorčeni zbog ovog divljanja. Traže da policijski službenici reaguju i utvrde ko su bahati vozači koji su poslali ružnu sliku tokom proslave Božića.

 

SRPSKAINFO