Društvo, OFK Brdo, Sport

BIĆE ZNAČAJNIJA PODRŠKA ZA OFK BRDO I PRIJEDORSKI SPORT

Sinoć, prelijepo druženje u prostorijama Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Nastojali smo se na neki način odužiti našim sponzorima koji su bili u prilici da nam se pridruže. Ovom skupu prisustvovao je i gradonačelnik Grada Prijedora, Slobodana Javor i potpredsjednik NSRS Mirsad Duratović.


Bila je ovo prilika da se svima vama, poštovani prijateljiu Omladinskog fudbalskog kluba Brdo koji pružate podršku voljenom klubu, kako nu zemlji tako i inostranstvu, najsrdačnije zahvalimo. Ako je sudite prema onome što smo mogli čuti od Javora i Duratovića, klub s Vedrog polja može očekivati značajniju podršku.

„Obezbjedili smo dodatna sredstva za narednu sezonu i mogu da pohvalim Brdo i biće prilike da u narednom periodu napravimo jedan sastanak kako bi vidjeli šta su prioriteti za fudbalski klub Brdo“, rekao je Javor. Gradonačlnik Prijedora je nastavio biranim riječima govoriti o Omladinskom fudbalskom klubu Brdo.

“Znači, imaju neke druge vrijednosti koje cijenim lično ja kao gradonačelnik i kao Javor Slobodan građanin ovog grada, a to je jedna fina sportska priča. Mi imamo dosta sportskih kolektiva u našem gradu koje treba pohvaliti, koji gaje tu finu sportsku priču, fin odnos prema sportu. Vi ste zasigurno jedan od tih klubova“, konstatovao je gradonačelnik Javor.

Podršku klubu u kojem je od prvog dana, obećao je i potpredsjednik NSRS Mirsad Duratović. „Sve što bude u mojoj moći, uradit ću da pomognem klub iz rodnog kraja kao i svih ovih godina. Nadam se da će ta podrška u narednom periodu biti izdašnija kako sa gradskog nivoa tako i moje strane“, rekao je Duratović.

Očigledno je da je Omladinski fudbalski klub Brdo postao nezaobilazan sportski faktor u gradu na Sani i šire. Sve smo to postigli uz veliki entuzijazam uprave i zapaženog rada stručnog štaba i ekipe.

Međutim, bez naših sponzora i donatora, teško bi ta priča došla do izražaja. Zato vam se najsrdačnije zahvaljujemo u nadi da će i gradski oci biti izdašniji kada je riječ o podršci klubu koji život znači.

OFK BRDO