Društvo, Hronika

Brzom intervencijom policija spriječila ženu da skoči s mosta u Sanu

Policijski službenici PS  Prijedor 1 PU Prijedor, juče su spriječili  žensku osobu u namjeri da skoči u rijeku Sanu u Prijedoru.

Nakon anonimne prijave u 18.20 časova da se na gradskom mostu u Prijedoru nalazi žensko lice sa očiglednom namjerom da skoči u rijeku Sanu, policijski službenici su brzom intervencijom i dolaskom na lice mjesta spriječili lice u toj namjeri. Utvrđeno je da se radi o licu N.S. (40) iz Kostajnice kojem je ukazana medicinska pomoć od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor. Nezvanično saznajemo da je N.S.  bila kod prijateljice u Prijedoru, ali više detalja o njenom boravku u našem gradu nije poznato, kao ni motivi zbog kojih se odlučila da skoči u rijeku. Naš izvor navodi da je zatečena u stanju rastrojstva, kao i da joj je nakon brze intervenicije policijskih službenika ukazana pomoć od strane medicinskog osoblja hitne pomoći, a potom i na odjelu Psihijatrije opšte bolnice gdje je zbrinuta.

– Policijski službenici su ponovo pokazali spremnost i požrtvovanost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kada je u pitanju spašavanje ljudskih života – kaže Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor.

U saopštenju se dodaje i da se Policijska uprava Prijedor zahvaljuje građanima na saradnji jer ovakav vid prijave putem besplatnog servisnog broja 122 doprinosi brzoj i efikasnoj reakciji policije kada je u pitanju bezbjednost građana i imovine i spašavanje ljudskih života.