Budimo Humani, Društvo

ČEKAMO VAS NA TRADICIONALNOM, HUMANITARNOM KONCERTU, MATARUŠKO BRDO

Kao i prethodnih godina, i ova će biti obilježena tradicionalnim, Humanitarnim koncertom Mataruško Brdo. Naša raja je jedinstvena u ocijeni da je riječ o koncertu za koji se obavezno rezerviše dan u toku godišnjeg odmora. Naravno da je jedan od razloga što ste pokazali veliko interesovanje i činjenica da je humanitarnog karaktera i da građani u lokalnoj zajednici imaju direktnu korist od organizacije ovog događaja. Pored toga, bili ste jako zadovoljni i sa odabirom gostiju koji su vas zabavljali. Tako će biti i ovog 03.08. kada planiramo koncert koji će odabirom estradnih umjetnika izazvati vašu pažnju.


Ovaj koncert s nestrpljenjem očekuju i roditelji učenika sa Mataruškog Brda jer koncert je humanitarnog karaktera, tako da direktna pomoć dođe u domove školaraca. Ukoliko se bude u prilici, podrška će doći i na neke druge adrese u rodnom kraju.

Ove godine su organizatori odlučili da cijena ulaza bude veća i iznosi 15 KM. Naprosto, bili su primorani uzimajući u obzirom infatorna kretanja, ali ako se uzme u obzir da se koncert orginuzuje kako bi se pružila podrška našoj raji sa Mataruškog Brda, sigurni smo da vas to neće udaljiti od ovog koncerta za koji već godinama postoji veliko interesovanje. Vidimo se na tradiciionalnom, Humanitarnom kocertu Mataruško Brdo kako bi kroz druženje i zabavu pomogli rodni kraj.