Hronika

Kod troje Prijedorčana pronađena droga

Foto: Ustupljena fotografija | Kod troje Prijedorčana pronađena droga

PRIJEDOR – D.B. iz Prijedora uhapšen je zbog droge, a policija kod njega pronašla heroin, marihuanu, džoint i sjemenke indijske konoplje.

Naime, prijedorska policija preduzimajući aktivnosti usmjerene na suzbijanje droga uhapsila je D.B. kojeg tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Nakon što je u subotu prilikom kontrole tog Prijedorčnina pronađeno 1,08 grama heroina, istog dana uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva i po naredbi sudije Osnovnog suda izvršen je pretres stambenog objekta u Prijedoru koji koristi D.B.

“U pretresu je pronađeno i oduzeto 27 ostataka improvizovanih cigareta koji asociraju na opuške„džointa“, materija koja asocira na marihuanu mase 1,17 grama i metalna pepeljera u kojoj se nalazilo 37 komada sjemenki koje asociraju na sjemenke indijskekonoplje”, navode iz policije.

Dodaju da je u prethodnom periodu, u okviru istog predmeta protiv osumnjičenog D.B., policija kontrolisala i  dvije osobe iz Prijedora te je kod njih pronađeno i oduzeto 7,54 grama marihuane.

“U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv D.B. iz Prijedora dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo”, navode iz PU Prijedor.

 

Ljiljana Radić/NEZAVISNE