Društvo, OFK Brdo

KONCERT ZA OFK BRDO U DETROITU

Azmir Čaušević-Đokin, kako ga raja iz milja zove u SAD i bavi se ugostiteljstvom. Uvijek vedar, nasmijan, spreman na šalu i priču o vremenim kada je žario i palio fudbalskim terenima bivše države. Ali, iznad svega spreman da pruži podršku klubu koji život znači. Dokazao je to bezbroj puta, na čemu smo mu jako zahvalni.

Dok ovo pišemo traju pripreme za koncert koji će se 18. maja održati nu Klubu Coyotes kojim gazduje Azmir Čaušević. Veliko humanitarno sijelo je namijenjeno Omladinskom fudbalskom klubu Brdo što će biti od ogromnog finansijkog značaja za žuto plave.

Goste će između ostalih zabavljati i priznati estradni umjetnik, naše gore list, Nizam Kljajić. Tu će biti i Samir Šerifović, Samir Vezirović i Šeki Dizdarević kojima smo jako zahvalni. Mnogo, zaista mnogo razloga da dođete.

Želimo se posebno zahvaliti prijateljima Azmira Čaušrvića iz drugih krajeva BiH koji pružaju podršku Omladinskom fudbalskom klubu Brdo. Našem prijatelju Azmiru Čauševiću se teško možemo odužiti, ali se iskreno nadamo da je ponosan na rezultate kluba iz rodnog kraja.

Dobrodošli u subotu 18. maja
Club Coyotes
9711 Conant Hamtramck, MI
Detroit
(313) 610 1312