Budimo Humani, Društvo, OFK Brdo, Sport, Život

NAJBOLJA ATMOSFERA OVOG LJETA

Tradicionalni humanitarni koncert Mataruško Brdo protekao je u odličnoj atmosferi. Iako je korona spriječila održavanje koncerta protekle dvije godine, čini nam se da je raja godišnji odmor planirala prema održavanju ovog tradicionalnog muzičkog događaja. To je pokazala odlična posjeta ali i jako raspoložena raja koja je došla na svoje.

Bilo je još dosta muzičkih događaja ovog ljeta na Mataruškom Brdu, ali niti jedan, ni bluzu ovoga. Aldina Bajić i Harun Mehmedagić su opravdali povjerenje, ali treba pozdraviti i nastup Armina Hegića i Emira Duratovića. Sve u svemu, noć o kojoj još uvijek pričamo.

Jedan od organizatora koncerta Damir Habibivić se najsrdačnije zahvaljuje svima koji su pokazali humanost i došli na koncert. Vašim dolaskom pomogli ste školarce i mlade fudbalere Brda. Dio prihoda sa ovog koncerta, po 3.000 KM izdvojen je za kupovinu školskog pribora i za Školu fudbala OFK Brdo.

Zato je veoma važno da se i narednih godina okupljamo na Hambarinama na Tradicionalnom humanitarnom koncertu Mataruško Brdo.

Slike i video sa koncerta mozete pogledati na nasem Facebook profilu!
https://fb.watch/eLcNHzW8fF/