Društvo, Hronika, Život

Nakon nesreće u Kozarcu osumnjičeni se krio u Laktašima

Nikola Đurđević (25) iz Prijedora, nakon što je automobilom usmrtio dječaka u Kozarcu, pobjegao je i sakrio se na području Laktaša, ali je pronađen i uhapšen.


Policijskoj upravi Prijedor su potvrdili da je uhapšen N. Đ. zbog postojanja osnova sumnje da je noćas oko 00.50 časova, učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je maloljetni pješak smrtno stradao, a osumnjičeni se vozilom udaljio sa lica mjesta.

–  Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i uhapsili N.Đ. iz Prijedora, koje je nakon saobraćajne nezgode „audijem“ pobjegao sa lica mjesta. Vozilo osumnjičenog pronađeno je na području opštine Laktaši – rekli su u policiji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica N.Đ..

Policijska uprava Prijedor još jednom apeluje da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

U saobraćajnoj nesreći život je izgubio 15 godišnji  Bahonjic Almedin.