Budimo Humani, Društvo, OFK Brdo, Sport, Zanimljivosti, Život

NEOPHODNA PODRŠKA ZA BUDUĆNOST NAŠEG PORTALA

Portal MojPrijedor.com postao je dio vaše svakodnevice. Ta iskrena saradnja na obostrano zadovostvo odvija se dva desetljeća. Uvijek smo nastojali da vam ponudimo sadržaje iz rodnog kraja koje nemate priliku pročitati i vidjeti na drugim stranama. Ukoliko živite i preko okeana, u bilo kojem kutku svijeta, pruža vam se prilika da uz naš portal svakodnevno budete tamo gdje vam je duša. Promocija uspješnih biznismena, nadarenih učenika, sportista, muzičara, naučnika,… nailaze na vaše odobravanje i trudili smo se da vam ponudimo nešto drugačije sadržaje od ostalih.

Posebno smo osjetljivi kada je riječ o podršci ljudima koji žive na ivici egzistencije tako da smo podržali veliki broj humanitarnih projekata u saradnji sa Humanitarnom organizacijom “HUMANO BRDO”, a naša podrška je u punom kapacitetu stigla i do OFK “BRDO” , brojnih kolektiva i pojedinaca prijedorske općine u BiH i inostranstvu.

Sigurni smo da primjećujete i angažman novinara Senudina Safića koji se pridružio našem portalu i donosi vam priče kojima dajete značajnu podršku. Da bi i narednih godina ostali u konekciji treba nam vaša pomoć. Proteklih godina smo bili volonteri i sve troškove plaćali vlastitim sredstvima. Sredstava je sve manje, a održavanje portala sve skuplje i zahtjevnije.

Pored vaših pojedinačnih donacija, nudimo vam mogućnost reklamiranja vaših firmi i raznih proizvoda.

Pored privatnih kompanija koje promovišemo, na našem portalu su prisutne i tzv. Google reklame na koje slobodno mozete da kliknete i upoznate se sa sadržajem koji vas zanima. Upravo na taj način, jednim klikom na google reklamni prostor na našem portalu vi dajete podršku i održavanju našeg portala.

Kako bi se i dalje družili s vašim omiljenim portalom, pružite nam ruku podrške jer naši su planovi da nabavkom video opreme budemo još prisutniji u rodnom kraju i vašim domovima.

Uplate Putem žiro-računa
 Humano Brdo e. V.
Banka : Oberbank Traun
IBAN: AT 901500300761068915
BIC/Swift: OBKLAT2L
Svrha: MojPrijedor.com

Pay Pal-a: elvedinpadjan@gmail.com

Uplate iz Švedske se mogu uplatiti preko SWISH, broj telefona se može dobiti preko mejla : mojprijedor@hotmail.com
Ili
Messenger : MojPrijedor ElVedo

Unaprijed zahvalni za vašu podršku!
Vaši
Elvedin, Sudbin, Izudin i Senudin!