Prvi Mart, Zanimljivosti

NIKIforija turneja zatresla Prijedor!

Nikiforija Prijedor 1

 

Nezaboravna zabava za više od 500 mališana u Super Konzumu Prijedor

Konzum je u subotu, 13. septembra 2014. godine uz pomoć partnera projekta Ledo, Sky Cola i Jana organizirao nezaboravnu cjelodnevnu zabavu u NIKIforija svijetu u Super Konzumu Prijedor. Od 11:00 pa sve do 20:00 sati, NIKIforija svijet je posjetilo više od 500 mališana zajedno sa njihovim roditeljima.

Nikiforija Prijedor 2

 

Najmlađi Prijedorčani družili su se sa omiljenim maskotama Kodija i Ledo Medu, oslikavali lice poput hrabrih Ninja kornjača ili nježne Hello Kitty, te sudjelovali u raznovrsnim zabavnim sadržajima koje nudi NIKIforija svijet poput Puzzle Ninja kornjača, Memory Hello Kitty, „Čovječe ne ljuti se“, Play station, kao i brojnim kreativnim radionicama. Mališani su za uspomenu dobili fotografiju i ram sa junacima NIKIforije iz posebno osmišljenog Ninja kornjača i Hello Kitty foto kutka.

Nikiforija Prijedor 3

Osvježenje za razigrane posjetioce NIKIforija svijeta obezbjedili su partneri projekta uz Jana Vodu, Sky Cola sokove i Ledo sladolede.

NIKIforija turneja se nastavlja uz ispunjavanje obećanja gdje god NIKIforija trese i raspoloženje raste, a već naredni vikend mališani Bijeljine i Tuzle imati će priliku družiti se sa junacima NIKIforije. U međuvremenu, uživajte u Loyalty programu NIKIforija u Konzumu, Mercatoru i DP Marketima.

Zakoračite sa nama u NIKIforija svijet!

Loyalty program NIKIforija traje do 26. oktobra 2014. godine u svim prodavnicama Konzuma, Mercatora i DP Marketa. Ovaj zanimljivi Loyalty program sastoji od više elemenata. Kupovinom u iznosu 15KM ili kupovinom posebno označenih proizvoda koji učestvuju u programu, kupac na kasama dobija besplatnu 3D karticu sa žigom. Kolekciju 3D kartica čini 36 različitih kartica s likom Ninja kornjača odnosno Hello Kitty,  pogodnih za igru i razmjenu.

Sakupljanjem atraktivnih 3D kartica s likovima Ninja kornjača i Hello Kitty, cilj je popuniti album koji uz polja predviđena za umetanje 3D kartica, sadrži i mnoštvo dodatnih priča, igara, bojanki i zagonetki, izvrsnih za čitanje i zabavu. Ninja kornjača i Hello Kitty albumi dostupni su u cool kutiji za zabavu, tzv. Collector box-u, koji se nalazi u prodaji po cijeni 6,95 KM. Collector box sadrži i 2 društvene igre, Rollinz figuricu, kockicu za igru te knjižicu za sakupljanje žigova. Uz sakupljenih 10 žigova, kupac na blagajni osvaja besplatnu Rollinz figuricu. Rollinz figurice mogu se nabaviti i u redovnoj prodaji po cijeni 2,95 KM.

Ena Hasanović

 

Leave a Reply