Nikolina od Bosne

OD JUTRA DO SUTRA

Piše: Nikolina Balaban

DodikZeko
Danas je ozvaničen početak izgradnje nadvožnjaka, veoma značajan za stanovnike grada Prijedora, budući da postoji samo jedan ulaz i izlaz u grad što je dovodilo do čestih saobraćajnih gužvi. Svako ko živi u Prijedoru, dolazi u Prijedor ili samo prolazi kroz Prijedor ne može poreći da je to dobra, potrebna i neophodna infrastrukturna investicija. Pozdravljam iskreno, od srca i svako razuman u Prijedoru, ali…

 

Investira Vlada Republike Srpske (akcenat na tome), u saradnji sa lokalnom zajednicom i preduzećem ,,Putevi Republike Srpske,,.

 

Prvo ,,ali,, akcenat na investira Vlada Republike Srpske ?!?
Oprostite na mom nezanju, ali zar to nije posao svake Vlade, bilo koje zemlje, da gradi upravu tu zemlju u koju se ,,kune,, kad god je to prilika i neprilika ?!? Ne, kod nas je to udarna vijest u svim medijima. Vlada dala pare za potrebe svojih građana, uh možeš misliti… Drugo ,,ali,, ja tamo nisam vidjela nikog iz Vlade RS, nego lik i djelo predsjednika RS. E, sada, šta je on ???
DodikPD

 

Predsjednik Republike Srpske, predsjednik (premijer) Vlade Republike Srpske ili ,,momak za sve, mali (veliki) sa palube,,.

 

Sjetih se prethodnog predsjednika (pitanje je da li ga se iko još sjeća), Rajka Kuzmanovića i njegovih ,,aktivnosti,,. Ne mogu pred oči da prizovem ni njegov lik, a ,,aktivnosti,, trebalo bi mi par sati dobrog googl – a. A ovaj mi se ne miče ispred očiju, kao kloniran, od jutra do sutra.

 

Da li je to dobar PREDSJEDNIK, ako jeste, šta ćemo sa onim prethodnim, Kuzmanovićem…Da li on treba da odgovara, na bilo koji način, što nije ništa radio…Po ovom sada ispada da je bio loš u svom četvorogodišnjem mandatu jer nije ništa uradio (osim povremeno dočekaj i isprati), kad je sadašnji tako ,,dobar,, i puno radi…

 

Treće ,,ali,, da nije tragično i da se ne dešava u našem gradu, bilo bi smiješno do suza, citiram:
,, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Prijedor jedno od strateških mjesta u Srpskoj, te da aktuelna vlast (čitaj Milorad, prim.aut) vodi računa o njegovom razvoju…,,

 

Sve u skladu sa sloganom predsjednikove partije SNSD – a od prethodne izborne kampanje, ,,Srpska, kuća do kuće,, u realnosti sa njihovom brigom o razvoju Prijedora stićićemo do ,,Srpska, kontejner do kontejnera,,.

 

Četvrto ,,ali, ovo nije lijep pozdrav tkz. opoziciji RS, oni su u prethodnim mandatima (a svi su se izmijenjali u raznim javnim i tajnim koalicijama) tek ,,čuda,, činili po Prijedoru (od 1992 pa do danas). To je tema za kasnije, kad zvanično počne kampanja !!!

 

Zato zbog gore navedenih ,,ali,, nemojte, PREDSJEDNIČE, molim Vas, ne da molim, preklinjem, SAMI ćemo…daleko Vam lijepa kuća (kuće)!

Leave a Reply