Društvo, Sport, Život

OFK Berek sutra organizuje plavo-bijelu noć

Nakon uspješno realizrane “Žuto – plave večeri” u organizaciji OFK “Brdo”, ljubitelji fudbala i vjerni navijači OFK “Berek” imat će priliku da se uz druženje pridruže organizaciji još jedne, ovaj puta “Plavo – bijele” večeri za voljeni fudbalski klub.

S obzirom da je i veliki broj naših gradjana iz inostranstva pristigao za božićne i novogodišnje praznike, veliki broj njih će biti u prilici da zajedno proslave i 46, rodjendan ovog fudbalskog kluba.
Iz kluba ističu zadovoljstvo činjenicom da je navijačko – sponzorski “Klub 100” gotovo popunjen, te da se u klubu osjetila svojevrsna euforija u zajedništvu.

Podrška klubu ni u jednom trenutku nije nedostajala, a narednu sezonu igrači “Bereka” nastupit će u potpuno novoj opremi..
Prema riječima Muriza Čirkića, sekretara kluba, što se tiče takmičarskog dijela, OFK Berek drži i dalje čvrsto prvo mjesto na tebeli uz jake ambicije da tako i ostane.

“Drago mi je reći da smo se uspješno oporavili nakon prošlogodišnjeg poraza u finalu, ponovo igramo u pojačanom sastavu i očekuju se još jedan do dva bitna transfera do početka naredne polusezone” ističe Čirkić.

Plavo bijela noć bit će organizirana sutra, 28.decembra sa početkom u 20:00 sati u prostorijama stadiona ovog fudbalskog kluba.