Budimo Humani

PODRŽIMO LIJEČENJE ASIMA EJUPOVIĆA

Na životnom putu je neophodno preskočiti brojne prepreke. Ako nisu poslovne, onda su private. Ali, najvažnije je koliko imate prijatelja kada vam je najteže. Naše misli i svaka druga vrsta pomoći koju možemo uputiti je uz našeg prijatelja i komšiju, Asima Ejupovića.

Čovjek poznat po dobroti i neizmjernoj ljubavi prema rodnom kraju, vodi tešku bitku za zadravlje. Krajem protekle godine u Čikagu mu je dijagnosticiran karcionom pluća. Iza njega je mnogo životnih izazova koje je uspješno prebrodio. Uz našu podršku i veliki optimizam koji ga ne napušta, sigurni smo da će uslijediti još jedna pobjeda. Asim Ejupović, dok je bio radno sposoban bio je osjetljiv na tuđe probleme. Naravno, nije izostala ni podrška Omladinskom fudbalskom klubu Brdo, drugim kolektivima i pojedincima.

Porodica Ejupović vas poziva da pružite pomoć u dugotrajnom procesu liječenja. Naša je obaveza da takvom čovjeku, jasno i glasno poručimo: “Asime, učinit ćemo sve što je u našoj moći da nam ozdravite i veselite sa rajom iz rodnog kraja”.


Na ovom linku možete uplatiti vašu donaciju
OVDJE