Hronika

PRIJEDOR – Udario ženu pa pobjegao s mjesta nesreće

Policija Prijedor

Policija Prijedor

Policija Prijedor

Safija Alukić (65), zadobila je teže tjelesne povrede u predjelu glave u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na  lokalnom putu Prijedor – Tomašica u mjestu Ćela kod Prijedora.Po riječima Nataše Štrkić, portparola KC Banjaluka,  doznali smo da je Alukićeva zbrinuta  na Klinici za neurohirurgiju i da je njeno stanje teško, a sve daljnje prognoze su neizvjesne.

Alukićevu je udario automobil fiat uno kojim je upravljao Borislav Bojić (65) iz Prijedora koji je navodno  pobjegao s mjesta nesreće. Kako nezvanično saznajemo  teško povrijeđenu ženu su pronašle komšije u jarku pored puta, dva sata nakon nesreće. Odmah su pozvali hitnu pomoć a zatim i policiju koja je ubrzo pronašla i Bojića. O cijelom slučaju obaviješteno je i nadležno Tužilaštvo iz Banjaluke.

Kako smo saznali Safija Alukić  s porodicom boravi u Švicarskoj, a u rodnu  Ćelu je, prema riječima mještana, došla za ramazan.

-Safija je cestom išla prema džamiji, na molitvu. I tada ju  je udario auto, na nekih 50. tak metara od njene kuće – rekle su nam Safijine komšije.

fotogiga.com

 

Leave a Reply