Biznis, Budimo Humani, Zanimljivosti, Život

SARADNJA SA FIRMOM AMIRA NASIĆA JE POSEBNA PRIČA

Čini nam ogromno zadovoljstvo što možemo u narednom periodu računati podršku i saradnju sa firmom WINDOO, u vlasništvu Amira Nasića.

Baner ove firme smo dočekali raširenih ruku na našem portalu. Zaista, ima mnogo razloga. Prije svega, reference su veoma važne što je dobro poznato brojnoj klijenteli na području Linca u Gornjoj Austriji.

WINDOO servis prozora je porodična firma iza koje je dugogodišnje iskustvo u industriji prozora i vrata. Konstatacija da je iza firme Amira Nasića dugogodišnje iskustvo na najbolji način govori o zadovoljstvu kupaca na probirljivom tržištu. U ponudi je veoma široka paleta proizvoda i usluga, i garantovan kvalitet.

Brojne poslovne obaveze ga nisu spriječile u aktivizmu u rodnom kraju. Ponosno ističe da je jedan od osnivača HO „HUMANO BRDO“ gdje je posebno naglašava projekat biblioteke i zajedničko djelovanje na dobrobit Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Posebno imponuje njegovo zalaganje da se ljudi kojima je Brdo posebno priraslo srcu okupljaju i zajednički rade na projektima za dobrobit zajednice.

Za naš portal je od ogromnog značaja što smo ostvarili saradnju sa Amirom Nasićem koji je zanat ispekao u Traunu, a iz rodnih Rakovčana a u Austriju odnio poštenje, patriotizam i druge osobine koje ga čine jako omiljenim članom zajednice u rodnom kraju.  

Posjetite i web stranicu WINDOO Fenster Service OVDJE.