Hronika, Sport

“Sve osim trijumfa biće veliki neuspjeh” Fudbaleri Rudara protiv Alfa Modriče traže povratak na pobjednički kolosijek

Fudbaleri prijedorskog Rudara u okviru 23. kola Prve lige Republike Srpske dočekuju ekipu Alfa Modriče, a pomoćni trener Rudara Srđan Marjanović i golman Aleksa Trninić ističu da će sve osim pobjede biti veliki neuspjeh.

Utakmica se igra u subotu na Gradskom stadionu u Prijedoru od 15.30.

Jasno je da nisu Prijedorčani u dobroj formi s obzirom da su u prethodna tri duela osvojili isto toliko bodova, a sva tri meča završena su identičnim rezultatom 1:1.

pomoćni trener Rudara, Srđan Marjanović istakao je da će sve osim pobjede biće veliki neuspjeh za domaćina.

– Sigurno da u prethodna tri kola nismo ostvarili željene rezultate i pokušaćemo da protiv Modriče popravimo loš utisak. Znamo da neće biti lako, s obzirom da se skoro sve ekipe koje dolaze u Prijedor brane sa svih 11 igrača. Sigurno da zbog nekih objektivnih razloga i lošeg terena u takvim situacijama nije lako da dođemo do protivničkog gola, ali pokušaćemo da ostvarimo trijumf i sve osim toga bio bi za nas veliki neuspjeh – rekao je Srđan Marjanović.

Golman Rudara svjestan je da ekipa nije bila na očekivanom nivou u prethodnom periodu, ali vjeruje da imaju kvalitet za trijumf u narednom meču.

– Jasno je da u prethodne tri utakmice nismo ostvarili željene rezultate, ali šta je tu je na nama je da se okrenemo sljedećim utakmicama. U subotu protiv Modriče imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda i ja sam uvjeren da igrama koje prikazujemo imamo kvalitet za tako nešto.

Rudar je sada na 3. poziciji na tabeli sa 41 bodom, 11 manje od lidera, ekipe Radnika.

 

 

Dragiša Popović/SRPSKAINFO