Hronika

Udes u Tukovima: Povrijeđene dvije osobe

Tukovi1

Vozač Passata  S. D. ( 30), mještanin Rizvanovića kod Prijedora, zadobio je lakše povrede u predjelu glave u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 15 sati na magistralnom pravcu Prijedor – Sanski Most u mjestu Tukovi.

Passat se pod još neutvrđenim okolnostima sudario s Renaultom za čijim je upravljačem bio  Ž.M. (30) iz Prijedora. On u nesreći nije povrijeđen, mada je materijalna šteta na oba automobila koja su se kretala iz pravca Prijedora  prilično velika.

Tukovi2

U nesreći je lakše tjelesne povrede i to noge zadobio i jedan mještanin Tukova koji je samo zahvaljujući brzoj reakciji, preskočivši ogradu, izbjegao  Passat koji se nakon sudara odbio, udario u banderu s lijeve strane puta i zaustavio na desnoj, u blizini gomile cjepanica gdje je u tom trenutku bilo nekoliko ljudi.

Tukovi3

U Passatu su bila još četiri mladića ali niko od njih na svu sreću nije zadobio tjelesne povrede. Istragu o nesreći koja je nakratko zaustavila promet na ovoj cesti obavila je saobraćajna policija iz Prijedora .

Avaz/FotoGiga

Leave a Reply