Sport

Velika imena podržala golmanski kamp Musića!

Pored mnogobrojnih fudbalskih stručnjaka, velikana nekadašnjeg i sadašnjeg fudbala, bivši golman zagrebačkog Dinama, Malmöa i Münchena 1860, Adi Musić je dobio još veću podršku vezanu za internacionalni golmanski kamp koji će se održati u BiH ove godine.

BegovicPrvi internacionalni kamp za fudbalske golmane „Sarajevo 2014“ održat će se od 15. do 20. juna u bh. prijestolnici.

Naime, organizator internacionalnog kampa Adi Musić imat će podršku od kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emira Spahića kao i golmana reprezentacije BiH, Asmira Begovića.
Pored naših Zmajeva, veliku podršku je dobio i iz Milana. Golman Intera kao i reprezentacije Slovenije, Samir Handanovic, se također oglasio i želi učestvovati u realizaciji kampa.
Spahic

Kamp će se održati na tri različite lokacije, sa obzirom na velik odaziv učesnika i golmana iz cijele Europe, kao što su golmani Švedske, Turske, Hrvatske, Švicarske, Češke i Njemačke.
Piplica

Pomoć u realizaciji internacionalnog kampa pružit će mu pored gore nevedenih značajna imena, kao što su Goran Brašnić, trener U17 reprezentacije BiH, Mirsad Karić – trener golmana u Italiji, Nenad Pavlović trener u München 1860 i Mario Jozić golman Dinama koji je branio u LP i zajedno igrao u istom klubu sa Adijem Musićem, kojeg je u to vrijeme vodio bivši selektor BiH, Ćiro Blažević.

BH Fudbal

Leave a Reply