Društvo, OFK Brdo, Sport, Video, Zanimljivosti, Život

VIDEO: BESKRAJNA LJUBAV SAMIRA ČAUŠEVIĆA PREMA VOLJENOM KLUBU

Dovoljno je reći, Samir Čaušević. Za Omladinski fudbalski klub Brdo, ovaj čovjek je više od donatora i sponzora. On je među onima što koji na najbolji način pokazuju kako se cijeni klub koji život znači. Od prvog dana je tu uz klub iz rodnog kraja.

Samir Čaušević

Trebalo bi nam mnogo vremena i listova A 4 formata da vam ispričamo kolika je bila podrška Samira Čauševića prema Omladinskom fudbalskom klubu Brdo. Ali, ovaj skromni i dobri čovjek nikad nije bio pristalica hvalospjeva i samoisticanja.

Tako je realizovao još jednu, izuzetno vrijednu donaciju sportske opreme. Ovog puta smo ga zamolili da prozbori nekoliko riječi i upozna nas s planovima. Samir Čaušević bi bio najsretniji kada bi klub ima desetak većih donatora ili sponzora kako bi njegov voljeni klub nastavio nizati uspjehe.

Beskrajno smo zahvalni i sretni što u Omladinskom fudbalskom klubu Brdo imamo Samira Čauševića. Nije on samo donator i neko ko često vlastitim novcem “spašava” situaciju. On je više od toga. Veliki čovjek koji bi želio da budemo kao jedan i čuvamo klub koji život znači.

Hvala ti Samire za ogromna djela i ljubav prema Brdu.

ofkbrdo.com