Biznis, Video, Zanimljivosti, Život

Za održivu budućnost – izaberite Qvantum Energi


Naša Kompanija se bavi prodajom materijala za vodoinstalacije, grijanje,toplotnih pumpi i ventilaciju po prihvatljivim cijenama.
Kao jedan od vodećih dobavljača u Bosni i Hercegovini, naša tvrtka se ponosi visokim standardima kvalitete i uslugama prilagođenim potrebama naših klijenata.
Naš moto je pružiti najbolje materijale za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju po povoljnim cijenama bez žrtvovanja kvalitete. Želimo smanjiti troškove naših klijenata kroz energetski učinkovitu i održivu opremu, te im omogućiti ugodniji životni prostor.

Naša ponuda uključuje širok izbor materijala za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju po povoljnim cijenama. Od obnove kućnog vodovoda do izgradnje novog stambenog objekta, naš tim stručnjaka će vas savjetovati i pomoći vam odabrati najbolje rješenje. Također, nudimo širok izbor proizvoda poznatih svjetskih brendova, kako bi vaš dom bio opremljen s najboljim.

Naš tim čine stručnjaci iz područja vodoinstalacija, grijanja i ventilacije, koji su obučeni i kvalificirani za rješavanje različitih problema. Uvijek se trudimo pružiti najbolju uslugu našim klijentima, te smo dostupni za bilo kakva pitanja i savjete. Naša oprema dolazi s garancijom kvalitete i pouzdanosti, što znači da možete biti sigurni u svoj odabir.

U Qvantum Energi, naša posvećenost klijentima i povoljne cijene su naš prioritet. Svi naši proizvodi posjeduju odgovarajuće europske certifikate, što znači da su kvalitetni i pouzdani. Naš tim stručnjaka je uvijek na raspolaganju za pomoć u pronalasku najboljeg rješenja.

Obratite nam se danas i počnite uživati u energetski učinkovitom i održivom domu!

Qvantum Energi
E-mail : info@qvantum.ba
Tel: +387 (0)62 103 204
Tel: +387 62 384 062
Viber: +387 (0)62 103 204
Whats App: +387 (0)62 103 204
WebShop: www.qvantum.ba/shop https://www.facebook.com/qvantum.ba