Hronika

Zarobio 22-godišnjaka i prijetio mu oružjem

Dvadesettrogodišnji Saša Š. je u svojoj kući u prijedorskom naselju Brezičani zarobio Zdravka B. /22/ iz Prijedora i držao ga pod prijetnjom oružjem.Zdravko B, koji je zarobljen u petak, 25. januara oko 21.00 čas, o protivpravnom lišavanju slobode obavijestio je policiju sms porukom, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Dvadesettrogodišnji Saša Š. je u svojoj kući u prijedorskom naselju Brezičani zarobio Zdravka B. /22/ iz Prijedora i držao ga pod prijetnjom oružjem.vijesti_14391_v

Zdravko B, koji je zarobljen u petak, 25. januara oko 21.00 čas, o protivpravnom lišavanju slobode obavijestio je policiju sms porukom, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Saša Š. je, nakon zarobljavanja Zdravka B, sa terase, iz automatske puške u vis ispalio četiri metka.

Brzom intervencijom, a uz usmenu naredbu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda Prijedor, policija je uhapsila Sašu Š. i izvršila pretres kuće u kojoj je pronađena automatska puška “M-70” i municija.

Nakon kriminalističko-tehničke obrade, uhapšeni je pušten na slobodu, a protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, protivpravno lišenje slobode i izazivanje opšte opasnosti.

Autor: Srna

Leave a Reply