Društvo, Kultura, OFK Brdo, Sport, Zanimljivosti, Život

KONCERT ZA VAŠ VOLJENI KLUB

Kako bi bili što uspješniji neophodno je da imamo viziju i gledaamo naprijed. Dakle, bitno je da planiramo događaje, važne za Omoladinski fudbalski klub Brdo. Taj put nam je znatno olakšan jer imamo podršku ljudi od struke iz rodnog kraja.

Kada je riječ o terminima manifestacija koje organizujemo vodimo računa o datumima i dešavanjima na Mataruškom Brdu. Ovog puta je mnogo razloga zbog čega vam predlažemo da rezervišete 29.07. ove godine i dođete na koncert za koji smo sigurni da će biti pun pogodak.
Pored vrhunskih estradnih umjetnika, biće to prilika za novo druženje i podršku voljenom klubu. Zato vam preporučujemo da što prije dođete do ulaznica jer sigurni smo da će se tražiti karta više. Upravni odbor Omladinskog fudbalskog kluba Brdo i naši prijatelji su spremni na novo odricanje u interesu kluba koji nas okuplja. Veliko hvala i našem medijskom pokrovitelju jer MOJPRIJEDOR.COM godinama stoji uz Omladinski fudbalski klub brdo. Dovoljno je prostora i za sponzore ovog značajnog događaja.

OFK BRDO