Biznis, Društvo, Zanimljivosti, Život

VRIJEDNE RUKE PORODICE HADŽALIĆ

Na blizu 500m2 Adnan Hadžalić i njegova supruga Sanela uzgajaju i proizvode blitvu.

Adnan naglašava da su planovi veoma ambiciozni jer cilj je odvijanje proizvodnje tokom cijele godine. Posao je to koji zahtjeva mnogo truda, često i višečasovni rad, dosta rizika i edukacije. Međutim, ovi vrijedni ljudi ne odustaju i slobodno možemo reći, fasciniraju svojom istrajnošću. “Naša sreća i zadovoljstvo su i u tome što su Prijedorčani prepoznali kvalitet, tako da imamo lijep plasman u lokalnim restoranima i piljara, a imamo i prijavljeno poljoprivredno gazdinstvo”, ističe Adnan Hadžalić.                                              

Blitvu vrhunske kvalitet proizvedenu na imanju porodice Hadžalić možete pronaći u jelovniku Restorana “Džeda”, piljarama Stojić, Danka, Metro i Kovačević, na dvije lokacije u Urijama i Zgradu, Gradskoj tržnici Prijedor, Restoranu “Željo”. Da je kvalitet proizvoda na nivou potvrđuje i podataka da od danas i piljara Jović kod pekare Klas, ima u ponudi blitvu porodice Hadžalić iz Prijedora. Pruža se mogućnost i drugima da se uvjere u kvalitet blitve iz organskog uzgoja.

Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte Sanelu Kačar Hadžalić,
Gazdinstvo Hadžalić na brojeve telefona, 065887552 i 065201181.
Uz poštivanje savremenih agrotehničkih mjera i usvajanje novih znanja u oblasti poljoprivredne proizvodnje, bračni par Hadžalić, prepun optimizma i nade, ide u nove pobjede.


Mojprijedor.com